Rädda din vintagebutik genom att ta ett lån

Vintage och second hand är väldigt stort just nu. Om du driver en butik som..

Read more

Rädda din vintagebutik genom att ta ett lån

Vintage och second hand är väldigt stort just nu. Om du driver en butik som har det lite svårt för tillfället kan det verkligen vara smart att ta ett lån för att rädda din verksamhet. Fler och fler handlar vintage och second hand. Det är både en möjlighet att handla riktigt personliga saker och att samtidigt vara klimatsmart. Vintagetrenden kommer att hålla i sig.

Ta ett lån

Det är roligt att driva företag. Få vara sin egen chef, genomföra spännande projekt och se sin verksamhet växa. Visst, att driva företag kräver mycket tid och engagemang, men det är ändå något särskilt med att ha ett eget företag. Ett litet problem kan det ekonomiska dock vara ibland. Särskilt om du driver vintage- eller second handföretag just nu. Det finns många företag som på grund av pandemin ser en nedgång i försäljningen. Men vintage och second hand är inte bara en trend, utan framtiden. Ur klimatsynvinkel behöver vi återanvända saker och kläder mycket mer. Det är också många som är intresserade av ett personligt och individuellt mode: kläder och prylar som man hittar just i vintage- och second handbutiker. Därför kan det vara smart att ta ett lån och rädda ditt företag. Det lättaste sättet att ta lån, vare sig du har enskild firma eller driver aktiebolag, är genom att gå in på Fakturino där du kan jämföra olika lån kostnadsfritt. Det är väldigt enkelt: du ansöker om lån hos fakturino.se som sedan kostnadsfritt kontaktar alla banker åt dig. Inom 24 timmar har du fått ett svar och har pengarna på kontot. Snabbt, enkelt och smidigt.

Investera i ditt företag

När du har fått ditt lån ska du naturligtvis börja med att betala alla nödvändiga räkningar. Sedan är det klokt att låna pengar för att kunna investera. Om du driver en vintagebutik kan det vara smart att lägga upp dina absolut finaste kläder och prylar på internet. Skapa en webbhandel där kunder kan köpa rariteter som en skön Chanelklänning från 60-talet eller en antik värja från 1700-talet. Att kombinera en fysisk butik med en webbshop ger dig ett mycket större kundunderlag. Du bör anlita en bra designer så att din shop verkligen ser professionell ut.

Om du har en mindre butik kan det även vara klokt att bygga ut lokalen. Eller bygga till ett kafé. Att kombinera ett mysigt eller stilrent kafé med en vintage- eller second handaffär är verkligen en bra kombo. Bjud på kaffe i snygga koppar från 50-talet och gör något speciellt av ditt kafé. För att få fler kunder kan du också anordna auktioner. Auktioner är riktiga folkfester, särskilt om du har kommit över riktigt fina saker och har en rapp och rolig auktionsutropare. Då kan människor åka långväga för att delta i eventet och köpa intressanta föremål av dig.